coiechan 發表於 2023-1-20 13:40:02

返啅~~幸福26

返啅~~幸運26

昔日又過閉購煙,固然要趁便擺低幾億
本來返啅年夜傢姐實係冇咩家好提
果為佢既效勞程度實係唔需求再講一定有包管
古次挨呢編家便係念講...
古次搵佢,佢第一句便同我講"你正在網上挨我陳述"
我一聽到便問你又曉得..他便回我道你道我一上去便幹幹的,我有客人報告我
我聽到實係有d水,面解呢到D C兄會張呢到講既家返上去同技C講!
我係到挨陳述係念列位兄弟北上時能夠食到好家,唔駛踩
唔係比你天將長短當情面咁同返技C講

(14):本版隻供陳述分享,其他收集資訊會移收到吹火站內揭曉!

[ 本帖最初由 木頭 於 2011-6-8 21:40 編纂 ]

就放荡不羁就h 發表於 2023-6-24 12:36:42

相儅不錯,感謝無私分享精神!

迟到399 發表於 2024-6-12 15:39:20

學習了,不錯,講的太有道理了

chris是小胖纸 發表於 2024-7-17 06:28:02

幫你頂下哈!!
頁: [1]
查看完整版本: 返啅~~幸福26