coiechan 發表於 2023-1-20 13:40:02

港逃踩屎報告

港遁踩屎陳述

覓日下戰書偶然間,放早偷跳,漫無目標,又唔念去咁近,遠遠天去港遁

上到去無咩人,睇相揀女,睇既唔係無返便係返夜, 激死人,後尾問*)得唔得? ok喎(揀佢完整係為飲奶)

part one: 逢唔掂,面知實係好唔掂,心諗期望part two 好d啦
part two: rpp皆幾好,好鬼爽,本來諗住飲奶,面知唔夠兩三啖便唔俾飲 ,上裏唔咀,算,中路得個渣字,下路皆唔念試,興是無引
後尾快快趣趣出完便洗沐走人。

細佬固然無吳彥祖咁靚仔,但係唔到本人念要既家,無下次。同埋有沒有師兄試過呢位女女呢,狀況又會可一樣???

阿阳937 發表於 2023-2-17 08:21:03

不錯,支持下樓主

彭832 發表於 2024-2-1 23:58:18

:lol不錯

风男人1984 發表於 2024-7-6 23:47:56

我是個湊數的。。。

王枫13898316786 發表於 2024-9-12 15:06:02

謝謝樓主,共同發展
頁: [1]
查看完整版本: 港逃踩屎報告