coiechan 發表於 2023-1-20 13:40:02

講褲------!!*(無相)

講褲------!!*(無相)

一排無尚講記場,諗松上Kho定Kfu,記得前次去Kfu試件第一日上鐘嘅,面知本來女女係第兩間試過 ,呢決議再上去睇睇.
前排很多多少Kfu陳述皆抄降唔少no ,check左更表有愛好皆有三五件.便上去睇有邊件得閒,尾選三件皆無尚班 ,次選皆係三件,最初試閣下!!*
女女嚟同ad相實係唔多似 ,我話靚過ad相你皆唔洗諗,師兄們本人挨八合啦 .不外皆唔係好好嘅,女女識文言約1.6m下,A波,胸仆免問 .

Part 1:
OK啦 不外沒有得
Part 2: 叫佢走奶坤推,A波皆係無乜feel,果涷皆係一般,正裏下半身無玩過,RPP本人走埋 ,開端挨機,試咀,無,中路可玩可食 ,下路R吓無成績,不外挨機腳法便實係一般 ,最初完事出工

總結: 又係果句,靚女A波無所謂,不外佢已夠靚囉 .效勞壹樣貌一樣及格,不外已有欣喜,最年夜優點係幾好傾,亦唔會叫早走.

[ 本帖最初由 Tonyja 於 2011-6-4 02:03 編纂 ]

123457227 發表於 2023-9-4 03:01:41

路過,支持一下啦

若宸2017 發表於 2023-9-5 09:29:10

不錯不錯,很好哦

问园会馆 發表於 2024-6-24 19:49:44

支持new161

贺长云 發表於 2024-7-11 05:08:15

好帖,來頂下
頁: [1]
查看完整版本: 講褲------!!*(無相)