coiechan 發表於 2023-1-20 13:40:02

水都鬆腿

火皆鬆腿

諗住玩正骨,去火皆走轉.
一上到去話坐吓年夜廳先,便馬上引見自力房
什麼C服D又能夠睇影戲同上彀.
妖,玩呢D我洗鬼响度玩.
坐年夜廳咁啱播李拿對G奶保蛙.
咁便做番個年夜堂先
記得呢度D鬆腿有推測便試下 .
第一個鐘皆(45分鐘)實係有鬆吓,不外間中按下袋底同沒有經意掂下細佬
場波仲已做完便決議減一粒鐘
第兩個鐘便嚟料 ,根本上齊程油浸禾花雀.
我擋睇佢唔到由得佢
齊程完成簽50小費(無出家)

唔怪得一嚟便引見自力房,我諗係便利做家.

鬆腿衰惠RMB78一粒鐘,自力房+RMB48一粒鐘

誠懇講,故意挨機唔我唔會嚟呢度
唔知有沒有師兄玩到响年夜廳出家呢,咁多密斯們止嚟止去

一心之恋祭 發表於 2023-10-19 06:33:40

前排支持下分享

忘不了情 發表於 2023-11-4 04:56:33

小手一抖,積分到手!

蜡烛2017 發表於 2024-2-7 13:46:44

好帖,來頂下

网路游民甲厝 發表於 2024-3-23 14:20:32

好帖,來頂下

淡淡清水1314 發表於 2024-6-9 07:33:08

學習了,謝謝分享、、、
頁: [1]
查看完整版本: 水都鬆腿