coiechan 發表於 2023-1-20 13:40:02

KF 口頭報告

KF 心頭陳述

皆係依舊皆幾個老死 8面沖閉 番老傢 佢天皆有曬目的 原來本人留左*) 面知放假

近來KFU 留流得量幾年夜 心火老NO:走曬不外睇到有多少新血

一上去洗沐出廳睇女 睹到瞭哥係度新相松係沖埋去有咩新家 睇中新!!*同!(

面知帶到去 有個下班同上鍾帶左X*去
不外冇絕望實人比AD靚 仲要係我鍾意果類 自得減老心部少話新到三日

PAT1 我叫隻按腳沒有按背 果為按背睇唔渾實人顛末一輪行語 本人隻腳開端唔太聽話 坐起家走圍搞 女自動瞭上路綠燈  
   過左一陣叫佢去囉油 仲話做咩咁快 怕俾部少罵冇按   能夠實係新去 囉油三分鍾皆唔洗 實係俾個GOOD
PAT2 番去坐低抱左成個字先俾佢推前邊手藝有待改動 飛裏我本人飛左 中路冇豈非 你念面佢共同
   用腳摸PP面知著t-back 碎到冇停腳以後已俾女女叫到要交工課

洗腳番去留個德律風同qq 再一齊玩動手機game 到挨鍾降堂 古禮拜內會番食
古次唔開no 實係公心起不外c兄門要搵唔易

陈嘉凯 發表於 2023-2-4 09:48:06

有競爭才有進步嘛

向往草原403 發表於 2024-3-6 21:11:57

小手一抖,積分到手!

武汉嘉瑞 發表於 2024-6-6 05:21:42

學習了,不錯,講的太有道理了

人民看看2014 發表於 6 天前

小手一抖,積分到手!
頁: [1]
查看完整版本: KF 口頭報告