coiechan 發表於 2023-1-20 13:40:02

四個波輪住揸輪住食~~~~~~~~~SUN黃潮*%X%^

四個波輪住揸輪住食~~~~~~~~~SUN黃潮*%X%^

自從相好冇係度做,先至能夠再上去 .古次搵左*%,本來無緣一試,果為佢少番夜,但咁巖昔日睹到佢伴個伴侶番公司伴訓,咁便拿拿林MARK佢房 .
   女女相頭比AD相好D,左房先按背,跟住問我試過玩單飛已,我話已,咁佢便問念唔念試吓,隻係減100人仔 ,問番佢回頭,單飛有咩好玩 ,佢便話好好玩架,試一次睇吓啦,佢話女女係佢伴侶,昔日先巖巖上牌,又係番夜班,不外一齊伴另一個伴侶番黎伴訓,睹佢咁講,是但啦,咁佢好高興咁挨出前臺CALL女女同報單飛鐘 .
   好快另一個女女%^黎,樣普壹般通,唔算靚但唔係醜 ,B+波咁高低.一個做背一個做PATPAT以下.按左一輪反身做正裏,實在按正裏皆冇咩好按 ,三小我私家迫埋張床度恰似唔夠用 ,左一個*%,左一個%^,我夾左中心,輪住幫佢兩個解BAR,跟住閣下腳同時停止揸波,兩個女女SZIE好沒有多,皆係B+咁上吓,兩個皆好妙手感,唔淋好揸腳 ,我既閣下LIN比唔同女女一人一邊,一個啜得鼎力D,一個便淺嘗漸漸.但一陣以爲單腳為左同時揸兩小我私家既波,有D辛勞,咁便留番*%比我過腳引,%^便賣力細佬 .

*%訓係側邊喂吓奶,細佬便比%^賜顧幫襯松,但能夠%^初末係熟手,手藝唔多夠,細佬冇反響 ,仲比*%用城下話教佢面做,攪左好耐皆已得,咁兩女便交換位置,到%^訓我斷絕,梗係食埋佢LIN啦 ,細佬比*%攪一陣便曲一曲,初末皆係有經曆 ,時快時緩,沒有溫沒有水,腳勢唔錯,好舒適咁比佢挨出左 .

*%進來洗腳,留下%^比我再揸揸摸摸,等左5分鐘*%洗腳番埋黎,再一次三人同床,再解開BAR扣再玩過 ,時期又係啜下揸下咁,由於頭先下路已試,咁便主攻*%,由後兜底上,PATPAT彈腳,睹冇對抗便前裏再試,到井心,但位置閉係,挨唔到井,攪掂一個到左腳測試%^下路,但佢係著短牛崽褲閉係 ,隻能夠攝隻腳褲內摸毛毛.

*%問可唔能夠出屢次,我叫佢試下,兩個攪左一陣細佬皆冇轉機 ,睇鍾淨番15分鐘到,咁佢便話沒有如先放%^走先,由佢再試,我話好,咁%^走左以後,*%便開端出招 ,自動咀咀,喂LIN,我睹佢咁放,固然唔放過挨井時機 ,細佬有硬過,但好快又硬番,任*%面勤奮,到夠鐘皆係唔得.為有等下次再試 .
團體黎講*%好玩D,能夠有經曆,%^實係熟手左D.但假如唔玩單飛,兩個分隔黎玩,皆該當OK.兩個波路好沒有多,皆係彈腳之人.
    聽講仲有幾個伴訓中,唔知幾時先至掛牌上鐘呢 .

呢個陳述會睇得幾辛勞,又*%,又%^,我挨皆挨到治曬 .唔知你天有冇睇到治曬

您脱风云错 發表於 2023-3-7 21:26:02

沒看完~~~~~~ 先頂,好同志

海上灵光Y8 發表於 2023-5-12 01:15:42

找到好貼不容易,我頂你了,謝了

陈嘉凯 發表於 2024-1-27 03:55:17

支持一下:lol

wpwexx127388 發表於 2024-2-27 23:11:37

多謝你分享

veronica六 發表於 2024-6-4 16:02:14

多謝你分享
頁: [1]
查看完整版本: 四個波輪住揸輪住食~~~~~~~~~SUN黃潮*%X%^