coiechan 發表於 2023-1-20 13:40:02

初試東門水暈奸

初試東門火暈忠

聽講呢間場亦正亦正工夫少d,前早末於去試.....
年夜廈中牆現正創新,烏媽媽招牌皆睇唔到,爭d走過龍;
肥哥醉嘅尾選10X啱啱支咗工,唯有試次選#^,
囡囡一嚟同我又攬又車咗幾嘢,幾識做喎....
囡囡相頭一般,但效勞OK:Part 1 dup得唔錯,
以後嘅RPP同撚雀腳勢幾好幾舒適;
囡囡講嘢陽聲細氣,幾溫順吓,
上路初沈車厥後自動幹車,好有女友feel;
上面瞭咗一陣幾好火 ,
中路任食,惋惜便淋咗極少,
不外齊程叫做有三寶供給,算係咁啦;
埋單時睹到2個少髮囡囡!)@同^!幾好樣吓,下次又能夠諗吓.....

十年2017 發表於 2023-2-18 13:52:31

學習了,謝謝分享、、、

娣玲 發表於 2023-7-20 05:52:27

相儅不錯,感謝無私分享精神!

柳芽2017 發表於 2023-10-23 17:06:44

前排支持下分享

光荣与梦想483 發表於 2023-11-17 07:01:54

前排支持下

我的苦恼冉 發表於 2024-3-3 19:45:25

前排支持下
頁: [1]
查看完整版本: 初試東門水暈奸