coiechan 發表於 2023-1-20 13:40:02

剛剛26號星期日去瞭港 FU

方才26號禮拜日去瞭港 FU

禮拜日同伴侶去瞭富記...伴侶試瞭 6 仔, 樣似.. 他道是效勞王....皆有80分, 中下路是齊無咋型.....其如service皆不消道啦,而我便原來試 2真, 但booking瞭皆上瞭鍾, 好彩我記起佈兩個, 一個 2暫, 一個 收真1,我正在年夜堂聽到有個C兄道 收真1 正在, 他鼎力保舉年夜奶...咁我便立刻room...去到一看仿佛幾年夜波...做service根本完成出查留灘....到body 我一看!! 一定有C仔波好沒有多有D奶 .....一路推推到我裏上飲奶...正....到序幕我試下路...她立即道摸啦摸啦!!嘩 多毛毛玩瞭沒有暫便...... ...最初ps: 個樣有6 成幾似 周迅 .....列位可參少一下

[ 本帖最初由 bccat 於 2011-6-29 18:42 編纂 ]

沙漠里的鱼2017 發表於 2023-10-20 06:17:42

不錯不錯,樓主您辛苦了。。。

晓晓红青蜓吧 發表於 2023-12-25 22:00:14

相儅不錯,感謝無私分享精神!

123457010 發表於 2024-3-29 00:34:48

沒看完~~~~~~ 先頂,好同志

浪子孤女 發表於 2024-8-12 06:36:08

幫幫頂頂!!
頁: [1]
查看完整版本: 剛剛26號星期日去瞭港 FU