coiechan 發表於 2023-1-20 13:35:00

好野唔怕賣广告, KHO半新女女 9!

好家唔怕賣广告, KHO半新女女 9!

好家唔怕賣广告, KHO半新女女 9!

痕痕天又去食濠仔粥,call 左佢.
Part 1 => 無, sorry ! 一呢便無揼過,皆係吹吓火互動吓,睇實D,佢皆ok 靚傢(个人以爲),不外線條細,身下實係有 1.68 , 唔使著下鞋,皆好下吓, B+ ball ball,有小小年夜笑姑婆 feel.
Part 2 => 囉油後,又互動啦, 皆幾有 feel , 但有小小唔當真, 咀咀下又笑下, (年夜佬,無 feel 好易出傢 woo !!!! ), 以後有小小飲火 (真正在釣忍易耐), 我下碎上食底下出左,自己念黎屢次, 点知比人……. ( 算 la, 自已從前皆係鉗,抵死啦).

評分KHO半新女女 : 664 ( 無挨井 so…..4 law )

各 C hing 有好家一定預埋你天 !!

[ 本帖最初由 ieong007 於 2011-6-9 02:03 編纂 ]

李亚兵 發表於 2023-6-16 09:11:32

好好 學習了 確實不錯

曹羁奔陈构 發表於 2023-7-6 19:38:57

我是來刷分的,嘿嘿

梦太晚616 發表於 2023-7-18 17:21:48

幫你頂下哈!!

沙941 發表於 2023-8-3 19:05:42

不錯不錯,樓主您辛苦了。。。

山东大鲤鱼 發表於 2023-10-7 11:57:40

支持一下:lol

您脱风云错 發表於 2023-11-1 11:15:09

小手一抖,積分到手!

无将大车 發表於 2024-2-15 12:06:19

前排支持下分享
頁: [1]
查看完整版本: 好野唔怕賣广告, KHO半新女女 9!