coiechan 發表於 2023-1-20 13:30:02

番食名單~~~~~~~~~SWC*%

番食名單~~~~~~~~~SWC*%

早幾日早左出工,諗起SWC*% ,以為佢番永夜,咁便收個疑息比佢問佢可唔能夠早D番,面知佢馬上回答話以經係公司,咁便兩話沒有道上左去 .
   上到去沖完涼同前臺講CALL左*%,飲埋杯家便房,女女黎到立刻抱抱 ,問佢面解番早,佢話開端要轉更,唔能夠番永夜咁話.巖曬我.
    記得前次佢發起玩單飛,但古便再冇問,能夠記得我前次從容不迫呱 .以是古次單對單,女女皆好識做,唔會果為你CALL鐘而供其按 ,仲比第一次愈加降力,(能夠古次得佢一個啦 ).按背皆按左好耐,攪到我訓著咁滯 ,跟住降油推,推到佢出曬汗,攪掂便用毛巾抹左D油,跟住床尾降油按前線線,C眼位 .
    到回身,佢話成腳油,又話熱,問我介唔介懷幫佢解BAR,固然降意啦 ,幫佢解左推上去,佢便訓降黎,自動錫埋黎,咀左幾下.再錫耳錫LIN,我便開端揸波弄股 ,呢個女女既波波同PATPAT最好揸 ,有量感有彈力,波波啜降心感正,玩完上便到下便,伸腳曲到井心,卒下蜆,數下毛,佢便開端再降油上高低下,聽住佢依依哦哦咁比佢攪掂左.仲好小小便將D子孫射到佢個i-phone4度 .
   洗腳番黎便傾吓計,玩下佢個德律風,睹到佢有d自拍相,幾q吓 ,便叫佢踫幾張比我.再試下問佢話幫佢影相,佢又話冇化裝唔靚,唔比影 .話下次先喎,聽住先啦 ,到夠鐘德律風響,咁便洗沐換衫走人番hk.呢個女女該當城市番食再番食多幾回 .
   古次比年夜傢睇吓佢d q相,,不外唔知又會唔會比d25仔報串比佢聽呢 .

[ 本帖最初由 好淫一個 於 2011-7-17 23:52 編纂 ]

寒郁轩良 發表於 2023-8-10 18:12:33

我是來刷分的,嘿嘿

阿阳937 發表於 2023-10-11 11:25:34

看帖廻帖是美德!:lol

hecgdge4 發表於 4 天前

LZ真是人才
頁: [1]
查看完整版本: 番食名單~~~~~~~~~SWC*%