coiechan 發表於 2023-1-20 13:30:02

有緣一試長夜轉早更女女~~~~~KFU !**

有緣一試永夜轉早更女女~~~~~KFU!**

早幾日上KFU,過閉食D家便CALL公司車動身,正午上到去以為人唔多,咁便漸漸沖番個涼,換好衫出年夜廳,出到去本來皆唔小CHING坐左係度 ,果冇咩心火,咁便拿拿淋出前臺叫部少攞張猫紙出電腦睇相 ,睹張猫紙有188,印象當中188少番夜,唔知面解轉左早更,睇AD相一早念試,惋惜之前話少番夜,罕見古次有時機,幾多數試吓 .
    女女到房,同AD類似度95%,靚女一個 ,惋惜波波細左D,A+咁高低,叫做有小小家揸吓咁.先按背,力麻麻,不外預左係咁 , 供其按左一陣進來攞油,番黎主動解BAR,先降奶波推,覺得唔年夜 ,反而到果凍好很多多少,果為年夜部分工夫皆唔用,隻係用條利替代果凍,由頸開端背下曲到袋底.回身正裏又係咁 ,不外去到棍頭便用擔番粒果凍替代.

攪掂曬便到我脫手 ,女女主動訓埋黎,上揸下卒,數到毛,摸到井心,咀仔沈碰幾吓,LIN可啜,亙動一輪再減D淫聲烘托下出家完成.

二狗子2017 發表於 2023-4-14 10:32:43

好帖,來頂下

JDLMDJIA 發表於 2023-12-23 14:48:30

謝謝樓主,共同發展

李亚兵 發表於 2023-12-25 01:07:12

我搶、我搶、我搶沙發~

Deville 發表於 2024-3-18 08:40:49

好好 學習了 確實不錯
頁: [1]
查看完整版本: 有緣一試長夜轉早更女女~~~~~KFU !**