coiechan 發表於 2023-1-20 13:30:02

盡在不言中 麗HO no.*^ 多相少字

盡正在沒有行中 麗HO no.*^ 多相少字

前次個月蝕完佢..古次再覆桌..趁7月1 放假再閒搵距執番劑先..上個月底出幫襯佢天(麗ho)..念購張街街卡但被回絕..古次再上去既第一個本果係購傳道中..街街卡..以是便念幫襯之前念購卡先.睇下會唔會有改進...古次前臺出炸型..本果能夠費司理走左..以是好快交低30蚊 拎卡..去洗沐
古次飛機仔目標實係再覆桌麗Ho NO.*^ 伊人沒有睹 一個月 沒有睹如隔三春 又靚左肥左

小伊人出去睹到是我 完整驚奇 果為我是Call 鐘的
尾先絕不憐噴鼻惜玉上前攬住佢..攬到佢訓降床
以後..果我曉得她昨早很閑..以是伊人道幫我按背我道不消..訓正在身上給我 過動手癮先
past 1 :skip
past 2 :上路可沈車..中路綠 下路.睹囡囡夾足並且她道沒有念..出黎玩唔希冀太多..各與所需...最初顛末一輪覆雨翻雲..逆利降空
出門心的時分我不由得攬住她再沈車一輪才放她走..縱情而歸

最初小弟附上伊人糊口照 同 街街卡動手照

[ 本帖最初由 flygayho 於 2011-7-3 03:37 編纂 ]

深渊金哥哥j 發表於 2023-5-20 03:41:08

有競爭才有進步嘛

更强 發表於 2023-6-5 06:11:28

過來看看的

缥缈的绽放山 發表於 2024-1-25 10:14:48

不錯不錯,樓主您辛苦了。。。

纵横捭阖804 發表於 2024-3-28 11:02:05

謝謝樓主,共同發展

是哒hhh 發表於 6 天前

我搶、我搶、我搶沙發~
頁: [1]
查看完整版本: 盡在不言中 麗HO no.*^ 多相少字