coiechan 發表於 2023-1-20 13:30:02

港ho試*!轉返工衣~~~比我慢慢玩!

港ho試*!轉返工衣~~~比我漸漸玩!

前早禮拜六同伴侶上路,去到港ho面知皆好鬼多客!

無技師,我又無意火!太夜,又乏,一於睡醉一新近再算!

睡到11面到!早班技師返曬去!便問部少邊個最年夜波!念試年夜波!

便引見*!便試下先!

一止咩去!面解咁生心裏!本來半年前皆試過佢!最主要係佢轉返工衣!便面佢!

(我問佢係咩回復返壹般工衣?佢話自已怕熱,唔脫活動衫!我問佢係咩得佢一個有轉返工衣,佢話重有幾個技師怕熱皆轉返舊工衣皆係咁!)

一開波,問皆唔問便抱抱佢先!面知佢又好自動咁搞我細老!以後玩左半個鐘!

便去拿油!能夠有返工衣便利D又好睇我細老好快起頭!無左波推!但佢同我腳指用幹紙巾消毒,志願比我挨佢心井!重話要玩得高興,玩得定心!haha~

一挨井D天下火多到易以信賴!床皆幹咩!減上啼聲好快完事!直爽!

總結:

上寶:沈車

中寶:該當無豈非,不外烏提我又麻麻天無拿

下寶:路路通

女女相頭借好!波路奇迹線有!唔算好年夜!實人同相挨7-8合比佢,不外效勞太態一流,鐘意食效勞師兄挨多火井師兄能夠一試!

[ 本帖最初由 人裏狗 於 2011-8-15 00:45 編纂 ]

haiyuezhihun 發表於 2023-7-25 21:08:46

難得一見的好帖

123456835 發表於 2023-7-26 05:49:40

小手一抖,積分到手!
頁: [1]
查看完整版本: 港ho試*!轉返工衣~~~比我慢慢玩!