coiechan 發表於 2023-1-20 13:30:02

大風大雨下的有限度服務........KFu*

年夜風年夜雨下的有限度效勞........KFu*

等等等,等完年夜運又話國慶,咁等降去皆唔係法子 ,我唔食細佬皆要食,為有當心D啦.
皆唔知邊間場仲有得玩 ,睇番街街陳述便之決議去KFu睇睇.
之前問過師兄攞Kfu*德律風皆仲已試,便call佢睇吓有沒有運轉,又OK播,咁便馬上上路.
下戰書去到,前臺要注銷証件,搞掂便得去洗沐,locker仔實係唔多掂 ,沖完涼換衫要DIY(本人搵衫褲),一個locker仔皆唔睹.
到房女女到,固然要同ad相挨合啦,不外並唔嚴峻 ,女女身下16xcm上圍無乜,身脫活動服,樣皆OK娶.
識講文言 ,不外佢鍾意煲冬瓜多D, 煲冬瓜便煲冬瓜啦你聽得明便算 ,齊程好好傾,搞到做端莊事嘅時分話要應實D.
Part 1: 實係唔錯,呢D場嚟講叫有火準   
Part 2: 誠懇講,咁嘅時局唔做得準,很多多少家唔玩得 ,仲唔能夠玩太耐,咀下你齊身 ,細佬付遠皆有 ,正式起機,上路用腳玩,然後車住出(奶唔得閒食 ),好快完事,不外女女該當幾玩得.

總結: 年夜情況壹般番嘅話,女女該當幾好玩 ,樣唔錯減上懷孕下幾啱我玩,要彈嘅係無乜波(小我私家嚟講唔介懷 )同埋皮膚唔夠滑(呢度要扣D分 ).

跋文: 唔知係唔係吹火注銷証件要肯定唔係KO放蛇,傢下隻為噴鼻港客供給效勞,女女仲話過幾日會壹般番(效勞同造服),實係希望雲雲.

云端午节 發表於 2023-2-16 23:15:18

不錯不錯,樓主您辛苦了。。。

ez665746 發表於 2023-9-29 10:57:51

LZ真是人才

您脱风云错 發表於 2023-11-30 21:49:19

找到好貼不容易,我頂你了,謝了

郭光庆 發表於 2024-5-14 20:44:41

我是個湊數的。。。

深海渔灯每 發表於 2024-7-23 02:35:40

真是 收益 匪淺
頁: [1]
查看完整版本: 大風大雨下的有限度服務........KFu*