coiechan 發表於 2023-1-20 13:25:02

金海灘深喉update之旅

金海灘深喉update之旅

跟門兄教路沿唆使道路而走
節流沒必要要既兜路到如傢旅店

笫一次去硬件覺得一般
部少接待相稱熱忱
早晌噴鼻港已選放心中所好2號仔
而事前已挨曲線比前臺
問好工夫曉得係早班趁便book定

冇幾耐2號仔到
實人比擬ad差異唔年夜
身型絕對走肥
笑臉夠苦波路唔強
推拿唔要供下能夠承受
波推本來冇乜出格取其他場無同
能夠小我私家行動有極少似越位
囡囡流露仲有年夜plan
僧樣家係我事前估唔到
面解唔早講
囡囡話公司訓示唔準hard sell煩客

別的亦唔係每壹個囡囡肯做
不外有樣仲偶
問問下走幾個代價出僧又唔敢必定
成果搞到開門揾司理問分明面樣情況
同司理講左我有街街會員卡
港式168年夜餐368
搞咁多行動冇所謂la年夜咪年夜餐lor
橫掂年夜運過曬
實在囡囡年夜餐效勞=港字派指定行動+rpp+揭身舐啜同演奏+開體
隻不外囡囡暫唔暫下下深喉果幾下舒適到飛起

[ 本帖最初由 lilibuttket 於 2011-9-4 03:34 編纂 ]

十年2017 發表於 2023-10-31 20:14:31

寫的真的很不錯

启东1 發表於 2024-6-1 16:10:35

寫的真的很不錯

米老鼠和蓝精鼠v 發表於 2024-8-13 06:49:22

前排支持下分享

ez665746 發表於 半小時前

過來看看的
頁: [1]
查看完整版本: 金海灘深喉update之旅