coiechan 發表於 2023-1-20 13:25:02

骨運好但陏唔到之旅.....港匯*仔....

骨運好但陏唔到之旅.....港匯*仔....

話道果為睹到前kho^)去左港匯,以是小弟去左港匯搵佢,佢而傢係*仔!!好彩我去o個日無乜人,唔洗面等佢一房,同之前無變, 好耐無睹佢,但皆係好靚,樣貌絕對超班,身體唔下但好平均,對我僧講可道是完善.....講反個曆程先,同佢傾左好耐計,以後便開端玩下家,玩完果凍以後便開端刪值效勞(實係好刪值o個隻),但刪值左成10分鐘,行動皆轉埋皆出唔到,以後叫佢降油挨...挨左成15分鐘先出到.....但*仔實係好好,無詐形,以後出完佢仲同我傾左陣先去洗腳.....總括僧講,佢實係一個字"正".....
上寶:唔敢試
中寶:無試,一背無乜出格愛好
下寶:絕對逆得人!!!!

蓝色妖姬2017 發表於 2023-6-8 15:08:01

前排支持下分享

爱无声爱留痕列 發表於 2023-11-8 12:28:17

前排支持下分享

123457276 發表於 2024-5-28 18:20:18

難得一見的好帖

老橡树1 發表於 2024-8-31 00:11:32

找到好貼不容易,我頂你了,謝了

护身马甲上阵兜 發表於 2024-8-31 09:34:45

真是 收益 匪淺
頁: [1]
查看完整版本: 骨運好但陏唔到之旅.....港匯*仔....