coiechan 發表於 2023-1-20 13:25:02

講會 no.!** + 講副 no.@^

講會 no.!** + 講副 no.@^

講會 no.!**
女女新人仲已有相,樣唔算好靚,不外我以爲算幾好,身下有成米六7、八 ,
少腿減有肉唔肥,年夜波一腳揸唔曬 ,文言識聽唔識講,唯一係個肚腩皆幾年夜 ,
Part 1 能夠係我係港字頭試過最好既一個 ,女女之前係o係“王碼”按半正正既,
腳法正宗故意有力,Part 2 正果為佢係新做正骨,腳法皆係同之前 D 半正正好唔多,
開放水平皆幾低吓 ,上路無車,中路可腳適口,下路隻可隔褲捽,
但係捽極佢皆係木無心情 ,不外挨機腳勢皆幾好,出完家以後,
女女恰似唔係幾美意思咁問我覺得怎樣,我問佢話恰似去左“王碼”咁,
洗完腳返黎又問我佢做成面,我話你該當唔係好風俗 lee 種事情,你唔係咁夠開放,
人天摸你時你要比 D 反響先得,佢便係咁話大白,要比 D 工夫佢,
期望佢能夠過到 lee 個心思關隘啦,沒有竟年夜波減少腿,實係可逢不成供,
走時皆攞返個德律風備用先。

講副 no.@^
原來念試 no.#^,面知上到去睹到女女轉左返夜班,成果輪牌輪左個 no.@^,
又係新到講副電腦皆已有相,女女相頭一般 OK,身下米六閣下,cup 腳波,
識講文言不外好唔正,做過正骨,按果 part 唔錯,Part 2 好勤力樣樣做足,
不外覺得有 D 枯燥 ,無格腳但無試挨井,團體黎講及格果隻。

期望年夜傢皆食到好家

123457092 發表於 2023-1-29 06:32:52

小手一抖,積分到手!

陈嘉凯 發表於 2023-2-21 19:24:32

學習了,不錯,講的太有道理了

半岛宫殿rw 發表於 2023-10-6 04:52:48

寫的真的很不錯

李焕发 發表於 2024-5-18 09:39:38

謝謝樓主,共同發展

务川冷泉水鱼庄 發表於 2024-9-10 07:04:21

路過,支持一下啦
頁: [1]
查看完整版本: 講會 no.!** + 講副 no.@^