coiechan 發表於 2023-1-20 13:25:02

去KHO,試左冇三聚清安既女女~~~~~三鹿

去KHO,試左冇三散渾安既女女~~~~~三鹿

早幾日去左KHO,亞成引見,試左女女三鹿 ,
樣便唔係靚,但唔能夠話醜,惋惜AD冇相
叫做紮眼咁啦,有C波,仲係PINK嗰隻 ,
PART1便麻麻天,摸多過揼 .
不外便預左係咁,唔會強供
PART2番黎,先推油背,
反而呢吓掂喎 .
推完抹坤淨便解甲飛BRA
由頭推到降小腿,反身再黎,
由裏掃到降細佬 .
跟住女女念拆果凍,
叫佢唔駛,飛左呢PART.
叫佢訓埋黎,先玩波 ,
有量感,唔淋唔墜 .
側視波型仲幾好加
揸左啜左一輪波後,伸腳試後兜下路,
睹佢冇對抗,再試前裏攻陷路.
數左一陣毛毛,睹女女念開端降油做家 ,
咁便奪目小小抽番隻腳出黎,
實係你識做時佢更識做 ,
女女專登訓下D,比我隻腳能夠後兜井心.
咁便佢高興時我又高興.我出家時佢出火 .
洗腳番傾下計,本來黎左兩個月到,
但年夜運皆戚左唔小日息 .
仲話之前係深而減元轉過黎.
傾到夠鐘交流德律風後便洗沐換衫番HK .

六月清晨搅 發表於 2023-7-17 07:44:48

LZ真是人才

瑞星卡卡卡卫 發表於 2023-8-21 23:25:37

:lol不錯

更强 發表於 2024-2-10 23:30:31

小手一抖,積分到手!

刘金栋 發表於 2024-3-4 22:33:18

支持new161

丁侦球 發表於 2024-5-21 10:34:53

學習了,謝謝分享、、、
頁: [1]
查看完整版本: 去KHO,試左冇三聚清安既女女~~~~~三鹿