coiechan 發表於 2023-1-20 13:25:02

中秋節維也納看月亮

中春節維也納看玉輪

早放假無聊一小我私家上去
過閉好Q多人
挨幾個德律風26回復話能夠
止過金沙岸去到九面等

模樣同圖片一樣好
四川囡囡好cutey
不外囡囡話本人肥

飛彈方才好
推拿一會問我要吃怎麼
我問她喜好出有道
叫個我念的180
裡到玩女友feel已去得高低
中的飛彈玩的好久
她仿佛高興過我

叫個我念的180餐
中的飛彈玩的好久
她仿佛高興過我
事分開我睡覺

個場幾好年夜廳年夜多個推拿service 不外聽到不敷推拿
沐浴間隻有八個 pool 同 sauna 叨已開
中春節看玉輪
早放假無聊一小我私家上去
過閉好Q多人
挨幾個德律風26回復話能夠
止過金沙岸去到九面等
模樣同圖片一樣好
四川囡囡好cutey
不外囡囡話本人肥
飛彈方才好
推拿一會問我要吃怎麼
我問她喜好出有道
叫個我念的180餐
中心的飛彈玩的好久
她仿佛高興過我
事分開我睡覺

個場幾好
年夜廳年夜
多個推拿service 不外night time聽到不敷人推拿
沐浴間隻有八個
pool 同 saun 叨已開
完成事分開我睡覺

走個時又話B推餐冇哩個價,88卡皆冇用,算是208減10走人

番食五五波

咁耐冇睹,一喺太閑,一係沈o左

井底燕雀傥 發表於 2023-3-11 12:01:52

幫你頂下哈!!

forregistuse 發表於 2023-3-13 12:18:18

我是來刷分的,嘿嘿

凡八哥 發表於 2024-4-1 05:28:29

我是個湊數的。。。

阿威来自山西 發表於 2024-4-8 15:21:03

支持一下:lol

风男人1984 發表於 2024-4-13 18:55:13

找到好貼不容易,我頂你了,謝了

蓝色妖姬2017 發表於 2024-6-15 13:21:58

有競爭才有進步嘛

零度2017 發表於 2024-6-29 16:31:24

學習了,不錯,講的太有道理了

林之秋实 發表於 2024-7-11 10:59:15

支持一下:lol

韩邑王生1977 發表於 2024-8-11 19:56:25

好帖,來頂下
頁: [1]
查看完整版本: 中秋節維也納看月亮