coiechan 發表於 2023-1-20 13:25:02

再試港hui相好

再試港hui相好

正在港意試過的相好,本來去左港hui做左#技師, 固然要去恭維啦

到去一碰頭,便話好生心裏, 又問我網上相片似唔似佢(6成啦)
冇睹苦耐,固然要相互探索下啦,
人肥左,但最主要的是波波冇肥
佢仲係一如以往苦好效勞,
齊程自動及好有女友feel,皮膚黑滑,波年夜年夜,
齊身波天沒有正在話下,法度車輪更是愛停沒有瞭
她話佢註重效勞量量多過註重工夫, 又幾pro播.

不外出有其他c兄的袋袋及擦邊棍效勞,
本來已為我正在佢心目中皆有一定職位, 本來係自做多情

算啦, 有苦好效勞, 正在我閱女無數中可前十,算唔錯啦, 有時機我會翻啅

123457044 發表於 2023-6-19 16:47:50

不錯,支持下樓主

身无分文的少年 發表於 2023-6-27 15:51:33

路過,學習下

迟到399 發表於 2023-12-7 02:28:41

學習了,不錯,講的太有道理了

123456835 發表於 2024-1-5 17:24:04

幫幫頂頂!!
頁: [1]
查看完整版本: 再試港hui相好