coiechan 發表於 2023-1-20 13:25:02

有冇人去過金泉???(NO圖)

有冇人去過金泉???(NO圖)

所在係群衆易撈個邊

覓日攞小小工夫去偷跳, 個場好好, 個浴室超細同超速個TOILET~
有年夜細餐挑選,原來念聽個LOCKER仔推介新JC **號! 面G個部少話上松鍾, 禁惟有輪牌啦, 你老味, 第一次比個C9我, 即彈, 第兩次^^算喝采小小, 心諗是但啦,又唔係做過世, 苦便燒蕉喇.

PART1, 好過冇禁LOW
PART2: 果為有效牛奶BM, SO用隻腳揸降去成腳牛奶SOSAD, 摔碟,用足夾真,隻係摸到毛毛, 到心吹時成日偷懶用腳. OK, 最初皆叫逆利降天啦.不外吹工便實係MAMA DAY啦

出到去方才睹到**號要上鍾, OMG, 90後且個樣仲好OK, 立刻暗心心, 出到去前臺皆睹到幾個JC 幾後死GA! 面建我會禁烏仔.

番去問番個LOCKER仔, 本來個部少新去2日, 頂- - 下次實係唔好疑D部少.

123457018 發表於 2023-7-22 13:28:51

多謝你分享

咑啲呿迗嘡迗qc 發表於 2023-7-27 09:37:29

不錯不錯,很好哦

兔仔妹致 發表於 2023-8-26 03:32:15

學習了,謝謝分享、、、

和你相伴1 發表於 2024-3-6 04:25:16

我是個湊數的。。。

核桃脆 發表於 2024-7-12 12:54:01

好好 學習了 確實不錯
頁: [1]
查看完整版本: 有冇人去過金泉???(NO圖)