coiechan 發表於 2023-1-20 13:25:02

快閃『骨場黑星老祖』之谷低開始回升

快閃『骨場烏星老祖』之谷低開端上升

上禮拜去 HKD 念搵番相好面知要等兩個鐘, 梗係唔等啦 , 年夜廳睇相睹 @^ 迫爆工衣咁正 , 問主任話新黎做個整月, 年歲年夜極少, 不外效勞幾好, 是旦啦, 房。

冇耐囡囡黎, 實係中女到尾咁滯, 樣貌皆可承受 , 身體便好索 , 減上唔鐘意彈人, 出黎搵食遮, 試諗吓失落回身份我被人彈, 個心皆唔舒適啦! 除非實係豬到頂唔逆便冇得好講。不外皆已試過喎。

Part 1: 新止, 腳法固然唔能夠同生手比, 不外盡咗力啦 。

Part 2: 我 skip 咗果凍, 佢皆主動卸甲遨遊齊身。回身又一輪, 對燈實係好揸腳 , 不外好firm 好堅固, 等其他師兄去驗証。我冇車以是唔知, 中下路皆冇成績 , 惟獨係唔肯訓低 , 佢話公司唔俾, 我話鬼知咩, 唔通我贊揚你咩? 卒之皆係死皆唔肯訓低。沿途佢恰似跟足法式做, 唔得放 ,冇咗互動個 part lor, 卒之降油攪掂咗 。

過後佢去洗腳皆好返,重念持續按,我話唔洗啦, 你降鐘啦, 我念訓一陣至走, 佢居然話唔得架, 公司唔俾提早降鐘, 沒有如我睇住你訓啦 ! 我問佢咁樣我訓唔到架,咁我叫佢進來同主管講係客人嘅要供咯, 咁佢出咗去我亦小睡非常鐘 , 跟住起家走啦, 面知一開門佢企响門心 , 話佢每隔幾分鐘便黎睇我走已, 呢個實係一個好聽話嘅員工 。

123456868 發表於 2023-1-23 01:41:37

幫你頂下哈!!

游戏乾坤 發表於 2023-3-21 17:48:03

沙發!沙發!

又见阿凡提彻 發表於 2023-6-10 21:36:15

前排支持下

六翼天使494 發表於 2024-1-15 19:35:46

好好 學習了 確實不錯

护身马甲上阵兜 發表於 2024-3-14 02:57:49

寫的真的很不錯
頁: [1]
查看完整版本: 快閃『骨場黑星老祖』之谷低開始回升