coiechan 發表於 2023-1-20 13:25:02

火鳥 !** 可愛小妹妹

水鳥 !** 心愛小mm

昔日去咗一個好少人說起嘅場--水鳥(F.W.)。果為有益友引見一個啱我杯茶嘅女女。

呢個場我良久從前皆間中嚟,不外皆有一段永日子已有嚟過,本果係衆所周知,嚟度嘅效勞係好守舊。但係益友引見呢個女女,固然係守舊場裡裏能夠係最守舊嘅女女,何解我又要特地一會呢?-------本果係好心愛!

女女好矮,能夠得150cm,金髮,自稱22歲,但樣貌似18~19歲。道話同心情好細路女(唔好聽講,會以爲佢低能),但係呢個便係佢賣面,使人念竉愛佢、庇護佢、賜顧幫襯佢!便恰似一隻心愛嘅小貓貓,唔會念欺侮佢,念一抱懷嗰種!

固然佢嘅效勞皆預期守舊(pat pat 皆要隔底、bra無除過連提子皆已睹過但可伸腳去摸)但係呢種小mmfeel,我又實係好滿意!實係守舊有守舊另一種存正在代價。益友知我對小mm嘅憐惜之情,減以引見之,今後益友沒有再係益友,而重新將佢放喺本人友名單中。

未來若本民氣癮爆發,亦會搵mm閉愛之。

若出有同路兄弟大白本人感觸感染,誙請謜諒!

上海庐冠计算机 發表於 2023-7-30 03:25:46

路過,支持一下啦

真不是我干的的 發表於 2023-12-4 09:42:13

不錯不錯,很好哦

冷专问 發表於 2024-7-4 06:46:08

LZ說的很不錯

白刃玄衣及 發表於 2024-7-8 17:13:51

不錯不錯,樓主您辛苦了。。。
頁: [1]
查看完整版本: 火鳥 !** 可愛小妹妹