coiechan 發表於 2023-1-20 13:25:02

好耐冇去港濠,估唔到試到好野

好耐冇去港濠,估唔到試到好家

實係好耐冇去過港濠...影象中前次去曾經係過年之前
昔日上去完整係果為要去幸記睇show又早得滯先去重遊舊天
上到去冇睇相dry問部少要人,從前講過部少面囡次次皆唔掂
古次又試下會唔會失事
囡囡黎到隻有一個字描述......靚 100分比到85分up
立即唔駛多講,放閘起鐘
囡囡體態肥胖巖巖夠1.6m,主動自動,主動波癡埋黎,唔會話恃靚扮cool
由開端傾計到攬攬錫錫到互摸互動完整係好天然既狀況下一氣呵成
囡囡係好敏感既人,摸幾摸便出曬火
下兩寶完整出有成績 估唔到古次路程咁完美,肯定返啅

华为股票卖出矩 發表於 2023-1-25 00:48:28

不錯不錯,很好哦

钟情695 發表於 2023-5-30 01:51:08

學習了,謝謝分享、、、

麦子971 發表於 2024-3-16 13:43:11

前排支持下

向往草原403 發表於 2024-6-8 14:55:21

前排支持下
頁: [1]
查看完整版本: 好耐冇去港濠,估唔到試到好野