coiechan 發表於 2023-1-20 13:25:02

港紅 16 大波姣妹上中下任搞

港白 16 年夜波姣妹上中下任搞

前次去港白埋單時,睹到條女出前臺交單,對波一路止一路拋,同佢挨個號召,仲背我拋媚眼,其時假如偶然間巳經馬上捉佢房,
E幾日常常諗起佢對超等飛彈,實係唔試唔C服.
call定囡囡準時去到,佢好高興,話我取信用,實係同佢做call鐘,我話我掛住你對波,佢便立即推低件3除咗個bra,嘩...巧年夜而挺,俾我又揸又啜,lin頭皆硬曬,便咁坐喺床邊,我玩波佢玩雀,我捽碟,佢奶lin,皆唔知玩咗幾耐,哎呀!......我枝炮走水加,幸虧出咗極少啫.
佢話進來攞嘢再做下半場,好快歸來又將之前嘅遊戲重覆一次,爽能到爆
囡囡很多多少實火,反響一流,嗟歎聲幾實
食相頭嘅C兄免試

胡胡胡美丽_ss 發表於 2023-5-15 04:40:45

幫你頂下哈!!

諾篱hy 發表於 2024-1-10 06:28:57

有競爭才有進步嘛

爱无声爱留痕列 發表於 2024-4-21 15:11:13

看帖廻帖是美德!:lol

123456819 發表於 2024-7-27 20:13:46

我搶、我搶、我搶沙發~

123457080 發表於 2024-8-3 01:53:07

前排支持下

刘金栋 發表於 2024-8-4 21:26:34

不錯不錯,很好哦

陈辞滥调 發表於 3 天前

寫的真的很不錯
頁: [1]
查看完整版本: 港紅 16 大波姣妹上中下任搞