coiechan 發表於 2023-1-20 13:25:02

初試海賓假日

初試海賓沐日

十月一日同伴侶上去禍田, 去左呢間叫海賓沐日, 試左$468孖Q套餐,玩足兩個鍾, 女後死, 可是有海膽,我伴侶嗰個17歲, 我嗰個21歲,個場唔年夜, D人可自在收支, 沒有太好, 年夜堂有很多多少燕服既人出收支, 不外該當皆甯靜既.

鍾意兩Q既伴侶, 同後死的話, 又貪遠, 能夠一試

###註意: 一次性既衫褲要比$10, 但你著果時唔會話你知, 當心

[ 本帖最初由 heavencent 於 2011-10-3 18:28 編纂 ]

慧眼识英雄1 發表於 2023-7-10 06:11:54

不錯不錯,樓主您辛苦了。。。

强绝商爸摇 發表於 2023-9-10 09:45:43

我搶、我搶、我搶沙發~

JDLMDJIA 發表於 2023-10-19 17:41:13

寫的真的很不錯

身无分文的少年 發表於 2023-11-3 07:05:25

小手一抖,積分到手!

胡胡胡美丽_ss 發表於 2023-12-20 04:50:40

不錯不錯,樓主您辛苦了。。。

东边是黄海 發表於 2024-3-7 19:20:22

沙發!沙發!

哪吒2017 發表於 3 天前

好好 學習了 確實不錯
頁: [1]
查看完整版本: 初試海賓假日