coiechan 發表於 2023-1-20 13:25:02

港紅環保音樂傢 No. XX

港白環保音樂傢 No. XX

六條友去樂土路食海陳,飲能到啤啤婦,此中四個話去挨牌,剩番我同個fd便止咗上港鴻,
上到去沖埋涼醉番極少,問部少有咩好引見,佢話XX 號好號召,是但啦,最松要快d房,
條女好快便到 ,part 1 有力,叫佢攞架死速速做part 2 .
返嚟前奏搞咗好耐我皆係硬皮蛇,(條女相頭一般,少肥有腩仔,波年夜但好淋,我又飲年夜咗極少)
條女個樣好無法,我話而傢很多多少場d女皆同客吹奏音樂,問佢肯唔肯,佢居然拎起杯奶飲,跟住露住d奶便吞咗我枝炮,我細佬當堂醉曬,我嗱嗱臨一腳揸波一腳挨井(唔俾深化),便快爆嗰時佢吐番我細佬出嚟,用腳猛chop便勝利射降個胸度(係我本人個胸牙)
XX = 30 x 2 + 美意頭

123456848 發表於 2023-7-19 01:07:33

有競爭才有進步嘛

深海渔灯每 發表於 2023-9-1 14:02:05

:lol不錯

穿雨捶 發表於 2024-7-22 17:51:35

我搶、我搶、我搶沙發~

韶景于璃 發表於 2024-8-19 18:19:54

不錯,支持下樓主
頁: [1]
查看完整版本: 港紅環保音樂傢 No. XX