coiechan 發表於 2023-1-20 13:25:02

又一失望之旅....

又一絕望之旅....

琴早又上左路,拆水車去到下水,挨個曲線德律風去港匯,諗住睇下8仔有沒有反工,我頂佢個肺,一句:電"話臨時已能接通",我馬上吊左句,實在我本來諗住8仔唔係度去試下其他場,而傢挨唔q到,同埋最pk ge係我唔記得帶前臺德律風,挨佢coupon上裏個德律風又挨唔到,去到咁ge狀況即係焗去 去到馬上問,個部少話佢無反,本來諗住走,但我一早又約左伴侶係o個度等,咁便算啦,以後我又問部少有沒有佢德律風,個部少又得佢舊o個個,註定無運轉......之係算啦,無緣無份皆無計,以後叫佢引見,引見左幾個,以後我便話睇定d先,坐係年夜廳度睇下d女止過先....以後有個*!止過,近睇皆壹般,算啦,聽日又要反工,快趣出,快趣訓.....遠睇個樣一般,但果為間房調暗左d,以是承受水平進步左唔少.....女女一開端有d cool,但傾傾下覺察幾開嘴形...越傾越高興.....part one左一陣,佢便去左羅油,呢個女女有d力,按得ok.....羅完油反離便諗住推下背,但果為小弟挨波有舊患,以是叫佢坐上我條腰度等我本人推下,但佢突然間話等佢黎,好,我便比佢一試,佢用兩個膝頭壓住我個背,係度un下un下,但出偶天中同舒適,以後再踩背,佢踩背唔錯,人唔算重,又識用足趾按下d穴位,實係幾舒適下....以後part 2便有效心,惋惜故意有力,rpp r好耐皆無乜反響,果凍無玩,以後降油,佢實係好故意,漸漸chok,上寶便碰碰車,中寶無試,下寶便挨下碟 呢d指數我唔係面出到 但佢幾有耐煩,挨左勁耐皆無作聲,以後佢勁車我lin,車lin佢幾得!!!以後佢露住我粒lin,我便咁便出左 以後聊天道天左一陣,知佢已食家便放佢走,佢話下一次比我瞭解佢mm多d,呢一個能夠會反食,果為同佢傾計幾高興

俺乃小潜mg 發表於 2023-3-14 06:18:49

支持一下:lol

流动532 發表於 2023-9-9 23:05:02

不錯不錯,很好哦

王胜军 發表於 2024-6-6 17:05:41

我是來刷分的,嘿嘿

老顽童760 發表於 2024-9-4 11:19:32

路過,學習下
頁: [1]
查看完整版本: 又一失望之旅....