coiechan 發表於 2023-1-20 13:25:02

海濱第一次

海濱第一次

唔知定, 正午到, 本來$496餐主挨係夜班, 但皆有技c, 先兩件, 唔掂, 第三件ok啦,對眼恰似常日返工碰到一同坐過海車的靚女
著衫技c個look ok, 但除衫後, 個膊比力橫, 個樣好城士
技c刷牙, 同我講, 條牙膏係噴鼻港購的 , 但我皆唔識乜牌子
是但洗黑黑,埋床皆係環保,冰水咁, 插完一Q, 技C即睡 我皆睡一睡, 一個鐘後, 我又搞下佢, 喚醒佢, 又吹下, 插下咁又一日
技C皆算係咁, 正午皆上鐘, 叫係吹便吹,食蛋便蛋, 插便插.冇烏裏

[ 本帖最初由 你實仆街 於 2011-10-22 23:07 編纂 ]

老顽童760 發表於 2023-2-15 08:25:49

LZ真是人才

或许你会吞 發表於 2024-1-27 07:54:35

沒看完~~~~~~ 先頂,好同志

幂倾城淮 發表於 2024-3-16 03:37:54

不錯不錯,樓主您辛苦了。。。

霓小沫儿 發表於 2024-4-17 03:13:48

寫的真的很不錯

天上跑鸟跑ac 發表於 2024-6-29 16:34:28

學習了,不錯,講的太有道理了
頁: [1]
查看完整版本: 海濱第一次