coiechan 發表於 2023-1-20 13:20:01

與老襟在維雅水會的7小時經歷~7+3試食論~有相

取老襟正在維俗火會的7小時經歷~7+3試食論~有相

趕早寫省事山君起家玩完 遠期好易揾到心頭好, 識我既c兄知我小我私家品嘗, 週時留神主頁ad相99.9%young得滯 罕見睹到個稍為生極少既, 梗係捉埋老襟北上la 老襟取我品嘗差別, 我睇中既生女係82實人同相有收支, 准確d僧講係再生極少, 巖曬feel   假如年夜多幾歲仲正果種味講好易同年夜傢網上分享 念要相頭後死走肥唔多巖年夜圍咁多c兄, 喜好大概唔介懷生女人妻feel+巨乳+效勞能夠一試尾先講講dup果圓裏, 力火充足當真, 82自吹晚年正骨身世, 睇腳法亦可托, 效勞立場足鐘極力冇偷雞 波推由背部開端, 兩舊年夜肉球磨去磨去爽到沒有得瞭, 固然人生但係單峰已集仍然好渣腳 波推工夫少乃果效勞經心閉係, 夾遮厘腸睹唔到跟左本人幾十年既細佬啜啜~磨磨~夾夾~摷摷~感觸感染曾經去到人死下面 捱到最初逆利降空" />

出戚息室白叟傢要抖下, 睇下電視食個康c女麵, 同老襟泛論國是~傢事~賽後考語等等, 問過部少街街會員係咪如ad所行收兩粒中式+兩個年夜堂, 行畢話有 部少話幸虧提早講, 假如埋單至講降曬單好易改 不多齊齊按爪兩個鐘, 肥妹仔腳勢穴位幾好, 隻係好極少唔多面夠力火, 又再坐多陣同老襟盲吹

睇多陣年夜陸劇散叫部少幫我天擺設中式, 房間本來又唔同, 僧度有女賓, 實在巖曬d已婚c兄能夠同山君一齊去但又能夠腳做仔偷跳 兩粒鐘中式腳法正宗冇乜欣喜, 按中式既技c亦已算人妻之列, 竣工沖完涼出戚息室睇埋消息至走

埋單波推268(比街街卡扣番30) + 按爪簽30 + 中式簽50 = 318擺低320鬆人

出旅店轉直即睹7+3餐廳, BBQ風味撲鼻 睹到個黑衫唔知司理定主任問到睇街街網有咩收, 好直爽問而傢冇 話咁耐我天先至係第一臺亦係第一次話睇網幫櫬 誠懇講我同老襟唔係r着數, 亦唔係食唔起 小我私家以爲係咪第一次係咪第一臺睇告白客唔係重面lor, 隻不外睹告白話有劣惠咪多心問下咁遮, 冇既咪算lor白叟傢怕熱氣叫半挨蠔試過便算, 一碟切雞例牌, 別的一煲58蚊既海陳粥, 味講局部ok wor試放學人影相 影得唔好勿睹怪

[ 本帖最初由 中女戀人 於 2011-11-2 07:58 編纂 ]

十年2017 發表於 2023-5-18 18:48:05

有競爭才有進步嘛

成哥337 發表於 2023-11-9 03:58:03

前排支持下分享

123457010 發表於 2024-3-5 20:11:27

不錯不錯,樓主您辛苦了。。。

淡然一笑wwc 發表於 2024-6-17 13:11:14

學習了,謝謝分享、、、

淡淡如菊795 發表於 2024-6-21 02:53:57

路過,學習下
頁: [1]
查看完整版本: 與老襟在維雅水會的7小時經歷~7+3試食論~有相