coiechan 發表於 2023-1-20 13:20:01

潛行講TO**短報

潛止講TO**短報

昨日又靜雞雞走上去, 唸住試第2間, 成果一出天鐵便睹到講TO, 實係便利
上裏情況覺得好過講元, 司理年夜佬睹我七下七下咁, 引見左個**比我, 話係白牌又很多多少人輪, 睇左電腦相頭ok, 對燈皆好吸引 , 成果去馬
到去同相片又係好唔多, 不外係漲左d, 但極少肉仲好味~~最主要係好有規矩, 呢下抵讚!

part 1女女皆幾仔細, 按得唔錯, 傾傾下問我搞唔搞, 個病仲已好, 成果推左佢的美意,但佢皆冇烏裏, 一樣咁降力, good!
part 2
對燈腳感好很多多少, 而佢腳勢皆唔錯, 唔會太趕住出家,不外會用身位食住你, 等你唔能夠探
完過後自動持續按身, 曲到響鐘, 又抵讚!

**
樣:9(少肥板"萬衣文&quot
身體:8 (不消估, 係脆家)
好玩指數:8 (笑臉好, 有規矩, 唔烏裏)

祝年夜傢玩得高興~~ 出工~~

[ 本帖最初由 好淫一個 於 2011-11-7 20:16 編纂 ]

一心之恋祭 發表於 2023-5-20 09:31:18

支持new161

形腿望舞 發表於 2023-6-14 07:39:17

LZ真是人才

直子的爱本 發表於 2023-11-3 11:41:01

學習了,不錯,講的太有道理了

康乃馨老太 發表於 2023-12-5 07:21:25

:lol不錯

什么大师特 發表於 2024-1-24 04:42:17

過來看看的

茉莉707 發表於 2024-3-10 06:43:12

我是來刷分的,嘿嘿

咑啲呿迗嘡迗qc 發表於 2024-7-1 12:00:51

沙發!沙發!

小太阳823 發表於 2024-7-5 22:51:07

我搶、我搶、我搶沙發~
頁: [1]
查看完整版本: 潛行講TO**短報