coiechan 發表於 2023-1-20 13:15:04

K fu 128 . 終於上左. 無誤會.

K fu 128 . 末於上左. 無誤解.

末於...皆約到 K fu 128 ...
呢次...實系同佢...相同曬... set 好個 timming...
佢假如唔得... 我便唔上 K fu....
囡囡皆記得前次誤解左...放左我飛機.... 但咀 gel gel 反叫我唔好放佢飛機...我頂..

房..實人到...幾高低... 中型 OK 唔錯....
樣便...同 PS 過既相...挨極少拆啦... but 皆 OK 紮眼既..

最印象深系....對年夜奶....好鬼死好玩...
呢期唔系決心..但皆叫食過幾心年夜奶囡囡...
佢比我搓圓 苦扁無咋型...
讚佢波型靚...仲好豐話.... 借能夠..

齊程雞咳唔斷.... 除左 part 2 時分... 收回既...唏唏..鞋鞋聲....
假如 C hing 們念搵 128 ...... 又唔念講太多...大概攰..念悄悄天挨鋪機便算...
最好你同佢單聲先...啦..... ( 我小我私家是次體驗咋...) 壹定個個一樣既.

part 1 ... 無咩出格... part 2 棍頭袋底.. 果凍招乎曬.
起機腳勢舒適....搾住對巨奶...話苦快射背佢身上..

總括黎講...我系合意既...亦無白搭我..一而再...再而三...苦掛住佢...去試佢的心願..
有返食時機 ...

表情有極少影響..寫得唔好...唔好介懷.

[ 本帖最初由 曉士 於 2011-11-24 01:27 編纂 ]

Gordon520 發表於 2023-2-15 20:54:48

支持new161

三个捌 發表於 2023-5-18 17:08:23

幫幫頂頂!!

塞翁364 發表於 2023-7-16 16:46:55

看帖廻帖是美德!:lol

后会无期846 發表於 2024-5-28 05:12:30

小手一抖,積分到手!
頁: [1]
查看完整版本: K fu 128 . 終於上左. 無誤會.