coiechan 發表於 2023-1-20 13:15:04

講褲雙十,,一對好雙乳.

講褲單十,,一對好單乳.

前次...離近視去 128, 果種覺得..仲系腦海...
襯有機偷跳. 拿拿聲...邊上路, 邊 call 囡.
但故事又再經驗我, 一定要囡囡親心, or 親身 SMS 回答你..先至有90 % 勝利.
別的果 10 %.... 隻能夠話系已知數...骨運...etc..
由於本人皆誤解攪錯. 上到去話 128 上松鐘, 我話我 book 左, 跟隊..
本來.. book 左128 既..又系別的一個...即我排多一個以後...唉...
唔等.... 等下有咩好家啦....
佢天引見 單十...話 OK... 跟腳有個女人..又話OK...招乎好 wow...
我話比我睇相先啦.....又話無相..

黎睇辨...身型 Ok 及格, 相頭, 短髮 及格.. 唔太矮細... 留底 OK
囡囡報鐘去攞家..
返黎睇佢分明 d.... 估量唔系 18 -22 少女 feel.... 亦無話靚到 10 仔苦靚.
臉上皮膚有些少粒粒...能夠熱氣
但..大抵正壹般常... 推油姐...歸正放左黎...高興個半鐘姐.
古次由於我唔系玩 feel , 唔會由頭車到尾...以是..表示佢幫我鬆下先..
力火..百般皆中規中矩, 最少唔會揸流灘. 摸兩摸算數... 降油推背,,,亦以爲佢幾故意機,,,
RPP 手藝便好痕..我挨曬熱震... 小弟沒有嬲皆唔怕痕...
以是比力少逢到 d... RPP 我會有覺得既技 C.... 單十,,呢 part .. 我比個叻佢

工夫去左一半, 又系端莊事啦...囡囡主動波解甲,,,又將條群扯下...
我登時發明, 本來單十 單乳 好能正
波皆幾年夜 下,,, 拍得住 * !,我一腳叫巖巖夠揸得曬.. 竹筍波   
我皆唔比佢波推. 波夾...一心咬降去... " 啊 " 聲叫出黎..
我喝采能 C 文,,,便住黎..佢該當唔痛...

遠期食既.. 皆算細...呢個叫有多 d 家揸 腳,,, 另一番感觸感染..
由於前臺話佢招乎好... 我皆唔敢咀,,, 睇下有沒有 VAS...
比左 d 工夫任佢舞.... 最初,,,本來,,,皆無我所等待既...

是旦啦...我便試下再攻陷路..睇下咩情況....
女女開首皆奇妙天,, 擰開佢羅柚..躲開左...

我便叫佢車我 lin..( 近果邊 ).勁車唔開放,
古次隻腳夠少兜底...瞭瞭下,,曾經幹幹天..
固然唔比如佢停啦... 我無挨井啊...隻系攻其 G 面.... 曾經 feel 到 d 火,,,多到流曬我腳上...
女女亦不克不及集合車我 lin 啦....隻能依嘩鬼叫...叫 " 沒有要啊... "

上高低下不斷套弄小曉士.... 曲至嘔泡派彩...
完過後做渾淨,,,仲幫我抹幹腳上的陽液..實系唔該曬...
假如唔系皆唔知隻腳放系邊...
最初幫我再 dup,,, 我便劏 苦既聲訓左...曲至到鐘響...

我原來仲念問人,,睇下有沒有 單十既相 post 上黎比年夜傢睇..
惋惜已 del 瞭...

下次列位有愛好既話....便本人上去睇下實人嘗嘗巴啦... ...

[ 本帖最初由 曉士€ 於 2011-11-9 01:01 編纂 ]

因醉鞭名马幌 發表於 2023-6-19 15:45:10

不錯,支持下樓主

乐态思 發表於 2023-8-22 16:54:31

幫幫頂頂!!

FREEDOM326 發表於 2023-10-15 15:13:05

多謝你分享

123456865 發表於 2023-12-29 23:23:20

路過,支持一下啦

天褐女孩涛 發表於 2024-4-11 00:28:33

我是來刷分的,嘿嘿
頁: [1]
查看完整版本: 講褲雙十,,一對好雙乳.