coiechan 發表於 2023-1-20 13:15:04

鳯凰路⋯鳯凰桑拿

鳯凰路⋯鳯凰桑拿

昨早约咗四個老友,係露絲食飯坐正遠門心年夜玻璃⋯的靓女走去走去⋯老友提意食飽飯走去冲個靓凉⋯有人提意四周幾个場⋯好俗⋯好聨⋯鳯凰⋯玉麟池⋯最初決意鳯凰⋯一上到去开初失事,间場舊又有臭味,冲凉房又烏又暗,已经挨瞭合扣,脚皆唔接⋯拿拿林房⋯一去嚇瞭一跳⋯有條年夜陸佬瞓松觉,帶錯房,斷絕先係⋯到房毛巾黃,床单重黃,有同味⋯要供換房⋯,換好房後好快女女房⋯号码收拾壹唔错閘⋯女女房後同佢倾咗一陣,part 1 开初推拿,力度能夠,但唔凖,港式係咁高低,唔係正骨火,冇得要供但皆按到四十五分鐘,part 2 隔衫波推⋯以後到前裏又波推一輪⋯時期我除佢bra,波路能夠,隻可揸,不成啜,下路左擋左擋,佢話唔準摸,以後降油起機⋯手藝一般,以後例牌紙巾渾淨,冇按足便走!偕行老友皆以爲個場唔掂。團體:場舊:毛巾黃,有同味,唔會再去⋯消耗港式218減小費10皮。

未来看得见吗敲 發表於 2023-2-10 10:21:32

不錯,支持下樓主

vvvvvvyb 發表於 2023-6-4 10:29:44

幫幫頂頂!!

梦太晚616 發表於 2023-6-26 00:18:51

幫幫頂頂!!

笑看人生458 發表於 2023-11-4 20:57:44

多謝你分享
頁: [1]
查看完整版本: 鳯凰路⋯鳯凰桑拿