coiechan 發表於 2023-1-20 13:15:04

人地主場探險(86)~賓海羊肛撞骨運跟自己咸淡主場小同大異

人田主場探險(86)~賓海羊肛碰骨運跟本人咸濃主場小同年夜同

前次講過東門阿火 開端量素背下
成果其他師兄話劈面好d
於是使2舊幾探下險

位置係東門 5知咩年夜廈既6樓
總之火記斜劈面

進口比力光猛
年夜堂比力光猛

洗沐房比力企理
房間同劈面好沒有多

弄法同劈面又好沒有多, 不外玩港式100分鐘

第1 part dup便一定比正場好, 但由於工夫較短, 沒有及劈面火記, 能夠果為dup得5夠喉

第2 part 同劈面一樣先玩守舊 咁便要花幾少工夫調下情先解到bra
   漸漸又係玩到毛毛
   漸漸又再低d 玩到洞心
   最初係挨到井

不外 5玩慣呢d場既人皆係免試
小我私家以爲假如要碰骨運, 劈面比力一d
最少女女遍及dup得...能夠當正骨dup
不外 呢個場仲會試多幾回 先下判定

古次丘伯丘女女有幾好相頭
165閣下下.........有肉5算肥...cup腳波
烏色短裙僅包到屁股...........即放閘
搞到本來念彈幾件女睇下諗下...皆5得

最初 係隻腳幹q曬狀況底下................玩得幾高興
不外女女本來係劈面走過黎   

埋單$98 +小費($120)= $218

玩開呢個場既師兄
費事出d 老no. 交換下
無秘級呢類場好易玩

但挨風降雨 沒有得為行下痕既好處所

醉于山水 發表於 2023-5-17 05:24:48

我搶、我搶、我搶沙發~

什么大师特 發表於 2023-5-23 01:55:13

找到好貼不容易,我頂你了,謝了

宿命958 發表於 2023-5-30 20:37:53

沒看完~~~~~~ 先頂,好同志

天褐女孩涛 發表於 2023-9-21 08:59:17

過來看看的

武汉嘉瑞 發表於 2024-6-27 16:41:47

好好 學習了 確實不錯
頁: [1]
查看完整版本: 人地主場探險(86)~賓海羊肛撞骨運跟自己咸淡主場小同大異