coiechan 發表於 2023-1-20 13:15:04

f 豪 好服務 ^)

f 豪 好效勞 ^)

睹好耐無尚港記一上, 乜連名皆改埋.部少話港字降lev wor, 我馬上問效勞有沒有降先?
阿成司理話更係有啦~~~
馬上叫佢引見, 佢話^)包好效勞
好即睇下面, 電腦相皆ok~~我皆download 咗
一走過去, 皆幾姣屍dun 篤,但樣便唔得,睇分明D? 嘩, 暴呀珍~~~~?
按照揣測, 無2張尾皆3張頭啦....
算叫咗司理引見唔美意思推照支

1. 態勢能夠啦
2. 樣? 俾塊烏佈受頭會好D
3. 反食度 0.1 % 除非實係無得選

正題.

part 1
好姣咁, 又問埋D例牌家, 你係唔常去呀,你好靚仔呀.....skip
按皆ok, 我馬上隔衫查下波先,皆ok 年夜

park 2
拿完油歸來, 坐係我年夜脾, 念車我, 我聞到有陣口吻.(哎~~~多開,唔慣同有口吻人車)佢一除衫, 對家家本來係Dorina~~
壹般埋做果凍呀波推等.
面知, 波推到正裏, 忽然感應小弟弟一陣暧意.
嘩, 佢佢成收恰似念吞曬降肚咁呀......
成去係老鴨飲火!!勁呀~~~
皆飲唔成5-6分鐘,我好D走水

厥後又用一招69式,無奶油 我睹到成隻鮑魚唔篤佢啦?
減蕂鷹, 絕招兩指潮吹, 佢叫床叫到拆天咁, 我叫細聲d啦
我又出埋三隻腳指一齊, 佢皆唔好係助我起機, 最初絢爛一爆, 捐咗幾十億出工.

.................跋文...........................
降到樓下, 食返個裏同西多彌補體力先~~
跟住個c兄走埋去同我傾兩嘴, 話頭先佢係我斷絕皆聽到拆天.
佢本來上(號, 部少幫佢Call ge

[ 本帖最初由 howantse 於 2011-12-19 02:35 編纂 ]

李焕发 發表於 2023-6-13 08:51:04

我搶、我搶、我搶沙發~

狂风974 發表於 2023-12-24 21:48:53

有競爭才有進步嘛

术数古籍专卖疤 發表於 2023-12-29 14:50:18

幫你頂下哈!!
頁: [1]
查看完整版本: f 豪 好服務 ^)