coiechan 發表於 2023-1-20 13:15:04

海濱假日

海濱沐日

年夜廳冇乜人, 去到啲司理問飲乜家做唔做年夜堂效勞後, 以後念再叫佢天, 揮曬腳皆唔理人
去食年夜餐, 司理話100分鐘, 乜之前唔係120分鐘咩 , 皆冇所謂, 我知技c真會早走

技c個樣ok, 但除衫睹到係死過bb啲紋出曬去

技c效勞冇乜成績, 皆係咁啦, 但出瞭一次後技c問唔使做第兩次推, 我其時唔理佢, 同佢講半個鐘後再黎, 但15分鐘唔夠比佢搞硬, 咁x下佢啦, x幾分鐘便問出已, 又話要夢想下, 唔係好費事, 有啲人第兩次壹定會出倒......
比佢講講下我皆硬埋, 咁挨出算, 前後唔夠50分鐘出房, 我問技c啲人個個皆係十整分鐘做第兩次咩, 個技c話很多多少皆係咁, (我18歲皆係咁, 本年38歲), 呢間場去瞭幾回皆係咁,辦理沒有擅, 處所又唔便利, 實係唔念再去,

不外試過佢天有兩其中醫推拿唔錯,唔係皆唔會去

佢天街街冇瞭告白, 但皆有8.8合

[ 本帖最初由 你實仆街 於 2011-12-4 12:16 編纂 ]

蜡烛2017 發表於 2023-7-15 23:05:42

支持一下:lol

肥牛于田揖 發表於 2023-8-22 16:26:48

不錯不錯,很好哦

ffycxyw2274436 發表於 2024-2-10 01:14:16

幫你頂下哈!!
頁: [1]
查看完整版本: 海濱假日