coiechan 發表於 2023-1-20 13:10:00

抵按正骨水

抵按正骨火

好耐冇去按下正骨,昔日忽然念按下正骨,
諗起好耐冇去禍田心岸,劈面過D個間會所嘅,墨羅紀公園〔癲戴〕,
呢到啱曬我哩D白叟傢嚟,年輕人便唔好嚟啦,
假如有戀母狂便破例,果年夜部門皆.................. !
但勝正在夠仄,100元有四個鐘,兩個鐘按身,兩個鐘年夜堂,一個按頭一個按足,
昔日重比我逢倒個幾紮眼同高峻嘅,有幾分似〈羊遷嘩〉既比離少婦,
固然冇3級行動,但有3級笑話,對我哩D燶西耆英嚟講,沒有得為消磨工夫既處所。

用户5592359840 發表於 2023-12-8 09:12:45

我搶、我搶、我搶沙發~

123457021 發表於 2024-1-14 14:05:15

好好 學習了 確實不錯

杨俊语语il 發表於 2024-3-9 21:45:52

看帖廻帖是美德!:lol

想不到918 發表於 2024-5-16 14:04:10

好好 學習了 確實不錯

去火星三小时自 發表於 2024-6-29 18:22:50

我搶、我搶、我搶沙發~
頁: [1]
查看完整版本: 抵按正骨水