coiechan 發表於 2023-1-20 13:10:00

年初二上富途

年頭兩上富途

覓日年夜年頭兩正午拜完年以後冇家做 又醉起夜早約左人食飯 趁有段工夫沒有如上去happy下 咁上一上街街做下research 睹富途遠遠天便撲槌啦 js便睇中左69
過閉固然人多 不外大抵暢逆 咁出左閉以後便挨德律風去前臺做面鐘 問下69得唔得閒 佢問我幾耐黎到 咁我便話半個鐘 上到去便拿拿臨沖個涼跟住間接房
冇耐69黎到 個樣對版 靚女一名
Part 1皆係摸下同傾下計 覺得上佢好talk得冇熱場並且好鐘意笑 到咁高低啦便到重面
Part 2 女女番到黎曾經除左個bra 咁便一開端降油推背隻 推到咁高低便開端波推 不外睹咁凍便叫佢skip左果凍 果part 跟住女女便開端玩下荔枝咁
e part實係一流 腳法好溫順好舒適玩左皆好耐 跟住便開端比佢挨出黎 唔知係咪之前太鐘意同佢講笑 成日同佢對視果陣時 我天兩個城市好高聲咁笑左出黎 搞左好耐皆已比佢挨出
咁佢便話我天一齊當真d啦 但係佢視住我果陣又笑出黎 實係吹漲最初皆係降鐘前逆利降空 跟住番黎交流便閃人 一定會番食!
小弟第一次寫report 寫得唔好期望其他ching唔好介懷

困虫斗倜 發表於 2023-3-1 14:11:54

難得一見的好帖

马宝清马宝清 發表於 2023-5-31 22:19:56

真是 收益 匪淺

极品小处男处v 發表於 2023-11-13 19:31:34

我是個湊數的。。。

明绍宗朱聿键鼻 發表於 2023-12-15 09:05:09

:lol不錯

123457278 發表於 2024-2-22 14:43:26

LZ說的很不錯

木易549 發表於 2024-3-4 09:54:16

我搶、我搶、我搶沙發~

粘瓜莱 發表於 2024-6-3 13:55:47

小手一抖,積分到手!
頁: [1]
查看完整版本: 年初二上富途