coiechan 發表於 2023-1-20 13:10:00

初嘗幸FOOK島之簡短報告

初嘗幸FOOK島之簡短陳述

幸運簡介 : 門裏拆建OK,去發明洗沐間比一般年夜(半圓形設想),準備洗沐之際...4條粉皮皆覺察面解啲火係凍既(火力完整不敷,能夠道是火...扣分),師兄門假如係沖要靚涼咁便慘啦...到年夜廳普壹般通,按個靚足先(按幸運式收的隻需簽小費),按完後上房(房間該當唔係很多多少,等上房等瞭15分鐘)。

技師簡介 : 技師號碼為108,車頭燈屬級腳波(B-C),樣貌中上(越看越標致那種,網站無靚相),性開放水平中上...(能夠壹視同仁,)補回照片...(多開LILYLI師兄供給)

戰況陳述 : 108一曾經話好Q熱,無幾耐曾經除左上身,隻剩下bra取我逢場作戲,視覺上幾乎一流,波路唔年夜唔小方才好,任渣唔嬲,渣到咁高低便同她除埋個"巴",波波實係好正,亦係任吮唔嬲(LINLIN係淺啡...),至於下路亦係無任何檔格,能夠闖入...火源好充沛,最初皆係躺正在我身旁降油收射降空。

賽後檢驗 : 由於係第一次去呢間家,沒法比力,惟有取港系巨子比力(KAMFU,FUHO),女女開放水平比佢天下,女女遍及年青,女女推油手藝腳法略比佢天好(呢度係無啫喱玩既...劑遨遊劑波推降空時先至會用油...)。

消耗以下 : 258+30(按足小費)$288人仔,取巨子比力代價好40-50蚊(如無街街劣惠咭者)。

溫馨提醒 : 此場亦有中式泰式按,取一般機場唔同,別的按足圓裏...便沒有予置評

[ 本帖最初由 cm45275 於 2012-2-12 19:51 編纂 ]

水月花郎稳 發表於 2023-1-27 11:44:46

路過,支持一下啦

此路难行谎 發表於 2023-10-20 22:41:43

幫你頂下哈!!

楚一帆 發表於 2024-4-20 12:59:21

路過,支持一下啦

倪丹军 發表於 2024-7-7 15:36:00

前排支持下分享

幂倾城淮 發表於 2024-8-1 16:03:58

:lol不錯
頁: [1]
查看完整版本: 初嘗幸FOOK島之簡短報告