coiechan 發表於 2023-1-20 13:00:11

個人覺得系相頭組既 F 逃陸

小我私家以爲系相頭組既 F 遁陸

晨安排睇到主頁告白. 有張 ad 個 jc 唔錯.
挨去前臺問定, 馬上去馬.
面知去到, 又系工夫唔 match.夾唔到.

記起伴侶話過, 有個一樣系相頭 + 好效勞.
再問吓本來唔洗等....good.
一於改改 target .

黎系個陸仔. 房果刻, 實系以爲靚
Slim 身型 + 樣好過 Ad 相片, but 便唔算下. 壹定巖部分生齒味.

Part 1 不外沒有得,皆叫故意機 + 肯比較... 唔系 hea 住 hea 住.
平常 part 1 工夫, 我皆同囡囡傾下計, 相同下.
不外呢次無, 能夠果為攰,我無自動 瞭d 話題講.
囡囡能夠又比力衆行, 十分平靜苦 dup 左半粒鐘,

Part 2 回房已睹飛 bra.由於身型 slim , 中路比力強.
與曬我衫褲後, 坐左上黎系苦錫系苦 un...
我皆開端四周遊去遊去,,,探索下囡囡先..

錫裏.錫身無成績.
咀便碰下, 印下, 無得車.
錫波波話好痕...( 我自己下路唔太正在意, 亦唔介懷無...... )
但波仔皆唔得既話會好無 feel law,,,
以是我好沈, 好溫順之下, 皆任我食.

囡囡成身皮膚好滑溜,印象中 , 同 K Ho 31苦滑.
光彩粉. 靚,實系要我好好品嚐.
下路兜低捽碟無格腳,但要供唔好伸.
我供其瞭瞭下覺得出火便支腳
女女亦背我停止年夜反撲,
飛機腳勢, 我以爲假如識得擅用快緩 + 力度 + 挨轉 etc.... 會 C 服很多多少.
最初.. 共同囡囡收回既嗟歎聲下, 出左很多多少很多多少...

PS.喜好樣靚相頭,唔介懷 slim 得黎無年夜波者, 能夠一試.
效勞圓裏,,,伴侶講既 好效勞... 我已有領會獲得..
能夠又系要返食 N 幾回先有...
定系我樣衰 + 無骨運.

由於工夫成績, 呢件我念返食皆壹定返食到.

[ 本帖最初由 曉士 於 2012-2-24 12:53 編纂 ]

又见阿凡提彻 發表於 2023-2-23 04:04:54

幫你頂下哈!!

一心之恋祭 發表於 2023-4-3 13:19:30

前排支持下分享

保佑缎 發表於 2023-7-17 23:17:13

不錯不錯,很好哦

山东大鲤鱼 發表於 2024-1-13 16:05:48

前排支持下分享
頁: [1]
查看完整版本: 個人覺得系相頭組既 F 逃陸