coiechan 發表於 2023-1-20 13:00:11

廣會*!

廣會*!

琴日下戰書罕見上深圳做家,伺機去鬆一鬆,挨德律風比了解技C,面知回答已無做惟有上去試試看.上到門心很多多少女女企係到.完去係去睹工,唔怪得遠去上彀睇咁多新技師.吹完即刻洗沐房叫司理揾個年夜波的技師,好快帶到*!,眼睇C CUP但年歲有D中中哋,樣幾紮眼(但厥後睇番AD相又有D差異最多七成)支貨完工.
PART 1安得幾故意機重會體貼下夠唔夠力,一輪攪做進PART 2先對一輪背再朗下單腿RPP工夫夠少舒適但惋惜初末以爲查啲啲多.反回身正裏先睇渾波波有小小墮同年夜暈幸虧淡色,唔理咁多腳心並用,上路欠亨,中路任錫,下路隔褲,但起機腳法溫順唔會死chok,末於邊食奶下爆漿. 洗完腳再歸來安到夠鐘先走. 講開琴日上去又唔覺有D師兄講挨年夜風咁,洗沐時皆有五,六個師兄係度一齊.

陈嘉凯 發表於 2023-5-4 14:22:25

我是來刷分的,嘿嘿

刘晨阳1 發表於 2024-8-2 01:48:19

我搶、我搶、我搶沙發~

我是的十八簿 發表於 2024-8-10 17:03:19

支持new161

沙941 發表於 2024-8-22 08:18:42

過來看看的
頁: [1]
查看完整版本: 廣會*!