coiechan 發表於 2023-1-20 13:00:11

東方棕泉聚一聚

東圓棕泉散一散

早幾日前北上玩樂,無意插柳挨比朋友,念話碰下有冇空茶散,世事如偶面知碰上碰 人極少變人多多 除左三肥兩肥以外,千萬估唔到碰埋另一位版主同資深會員,到左東記以後人天肚謙腸肥,本來人天一早晌東記內開餐,唔係講笑 人天實係鮑魚龍蝦餐 我同另一位版主+資深會員吞曬心火 不外咁,朋友皆做到家 個個合意而歸 開波由柏哥帶隊,曆程幾迂迴娶 先做噴鼻薰推拿,搞掂以後擺設vip房鬆腿,越鬆越鬆到渣住收家為行 最初幾分鐘比條女係咁搖搖曬d子孫出僧 洗沐!出番年夜廳按爪每人指定按單鐘,問番頭先狀況,本來個個一樣比女搖曬出僧 按完爪成班人自成一閣吹火到天光,柏哥擺設早飯號召(集叫),食完上房訓覺,統共幾錢降樓唔好問我,果為唔係我埋單

123457276 發表於 2023-1-21 12:33:06

真是 收益 匪淺

寻梦敦煌 發表於 2023-3-20 02:14:32

LZ真是人才

123457166 發表於 2023-10-8 12:05:26

前排支持下分享

m12345666 發表於 2023-10-29 06:40:27

幫幫頂頂!!

湿湿二 發表於 2023-11-20 05:56:02

不錯,支持下樓主
頁: [1]
查看完整版本: 東方棕泉聚一聚