coiechan 發表於 2023-1-20 12:55:00

放假又上港會

放假又上港會

唔知係咪有成個月冇上已往玩過呢 前幾日上完一次港會以後 條癮咁快又起
咁好啦 決議上屢次港會啦 上街街睇下有咩心火js
睇左陣以後決議撲槌試下11號
皆係指定行動挨去前臺做面鐘便殺上去
上到去皆係假期閉係照舊咁多人 沖完個涼以後
便問司理11降左鐘已 個司理話仲有40分鐘
咁便決議房睇陣電視邊睇邊等啦 到左好唔多40分鐘閣下 11仔便到黎
個樣實在皆同街街既ad相有70%類似 皆算唔錯 重面係包米好年夜對下
咁便開端part1啦 比佢按下背先 好夠力火 一路按便一路同佢吹下火
到咁高低便回身 隔褲同佢女上男下咁磨下 以後囡囡便進來拎油
番到黎便開端part 2 果凍 波推果d效勞做到足
並且小我私家以爲佢既腳勢比15仔更好 不外樣我便梗係以爲15仔好d啦
但係咁好效勞 婦復何供?
以後回身再波推一次 波年夜做波推實係好c服 爽到震啊
跟住囡囡便開端降油幫我挨出黎
挨到一半果陣 囡囡便問我 面樣能夠令我再舒適d
我諗皆唔駛諗便同佢講 你包米咁年夜對 梗係用波挨出黎最爽啦
便係咁 囡囡便用對波夾住我細佬 睇佢住波推係咁既視覺感民刺激下 好快便降空啦!!
overall黎講11仔係我上過幾回港會當中效勞最好果個並且亦逆得人意 能夠番食

p.s. 係等松11仔果陣時叫過效勞員黎搞搞個寒氣果陣 睹到佢巖巖帶松個女仔去試鐘
睇睇個樣唔好wo一頭少髮並且對足好得 我諗門兄該當巖e範例既囡囡!!

[ 本帖最初由 pal999563 於 2012-4-8 22:40 編纂 ]

昀离936 發表於 2023-11-30 20:44:52

幫你頂下哈!!

强绝商爸摇 發表於 2023-12-7 22:50:08

謝謝樓主,共同發展

m12345666 發表於 2024-8-17 17:10:18

好好 學習了 確實不錯
頁: [1]
查看完整版本: 放假又上港會