coiechan 發表於 2023-1-20 12:55:00

kto 6號仔......

kto 6號仔......

去完hfd尋覓幸運以後,第兩早去左kto,果為最好益友有個熟悉部少係o個度,一定有房訓,隨手睇埋皇馬對巴塞.....o個日十面幾便上到去,記起曉士兄比左個相頭靚num我,6號,以後便問熟悉部少6號掂唔掂同有沒有其他相頭組,佢引見左兩個,8同68號,但6號佢話會係最好,果為有波路!!但佢便誠懇同我講kto d女唔算放,無kho咁好玩.....不外皆算啦,皆係諗住借宿一宵者,無乜所謂,照去馬!!!部少以後帶我房,女女皆黎到,部少叫佢唔好偷懶,部少實係抵請佢食餐飯!!!!6號part 1好勤力,超用力咁按,當我肉耙子咁狂推狂按,佢皆算有d本領,推按得算幾好!!!以後便進part 2, 佢乜皆做齊,皆幾勤奮,但果凍去到某d位便用腳,要扣d分....降油挨機腳法沒有錯,但上0,下隔褲,幸虧佢車lin算唔錯,以是皆逆利降空 .....講實我實係唔會反食,同佢個樣試比我ge覺得有d成生,唔係咁arm玩,但佢個樣確實係幾好!!呢篇陳述ge少度反應左我對佢ge合意水平

小雨粑粑2012 發表於 2023-2-1 02:48:17

不錯不錯,樓主您辛苦了。。。

简0 發表於 2023-7-4 03:22:16

不錯,支持下樓主

Aim_yuan 發表於 2023-7-9 06:25:57

前排支持下

123457044 發表於 2023-7-22 08:20:34

幫你頂下哈!!

蓝色妖姬2017 發表於 2023-10-14 12:45:02

不錯不錯,很好哦

平衡才能持久 發表於 2024-7-8 10:01:15

相儅不錯,感謝無私分享精神!

屎壳郎秧 發表於 2024-8-17 13:07:38

不錯,支持下樓主
頁: [1]
查看完整版本: kto 6號仔......