coiechan 發表於 2023-1-20 12:55:00

再戰銀海 竟然買大送細

再戰銀海 居然購年夜收細

前次去完以後,古次有另一目的#18逆講返噴鼻港前會一會佢~工夫下戰書3面多,沖完涼係年夜廳問一問,#18仲上松鐘,但好唔多,便坐一陣,以後果為皆多少人下,司理先擺設我房等,又坐多一陣,前次去前司理有問做咩式,但古次便冇問,唔理佢,去至算~

囡囡到,開門睹到好可笑容,上去便坐係床邊,先悄悄按下,問有冇做過我,我話冇,係伴侶引見的~佢專攻我下路,完整冇籌算叫我反轉做part1的覺得,冇成績,歸正我志沒有正在此冇耐佢問我做咩式,自己心念做波推算,果為抵玩嘛,但佢問要唔要試下齊套,咁我又已試過係深圳骨場開年夜,減上佢沒有段撩撥,咁便試一次喇,

講好以後前臺收去東西,囡囡返黎以後同我講,裡裏的皆脫哂喇,便係我裏前除埋剩餘的,跟住便完工喇,先啜lin,咁我松係皆同時做家喇,先攻陷路,沒有得瞭,已到去咋,係出頭具名的毛毛曾經有幹幹既覺得,估唔到咁快有反響我便幹脆把腳放係中邊,感觸感染一下由佢上身鬱動既行動動員上面出有牢固頻次既挪動,便恰似頭髮悄悄掃你既腳背既覺得一樣,爽固然我唔會便咁滿意喇,享用完呢種出格覺得以後,便少驅曲進,深化窮山惡水,囡囡立即反響仲年夜,啼聲能夠出頭具名皆聽到唔理佢,我天至鍾意聽呢d嘛合理年夜傢皆齊程投既時分,囡囡便好純熟咁用心咬開包拆袋,我皆唔係好記得佢係咩狀況下幫我帶左,吹左一輪以後便主動坐左上黎,一路un一路睇住對年夜家彈下彈下,又搓下搓下,最初係一遍嗟歎聲之下完事囡囡渾淨時仲問我做一次借是兩次,果為先前拎瞭兩個domdom黎,我話一次好瞭,佢話假如一次便拎返進來(咁假如做兩次,囡囡會唔會進來收拾整頓一下返黎再做架?)

返黎以後皆係做下果d,你親下我,我親下你,行道之間佢又攻我下路,問我再黎唔黎屢次,我便話唔黎瞭.....佢跟住話幫我挨出黎,我心諗,咁會唔會支我錢,但我皆已有暗示,佢跟住話唔駛錢架,免費幫我挨多家,咁我固然唔會馬上問佢喇,面皆要扮下家先,又話唔得唔好喇....面知比佢攪下攪下,邊車邊出,又再爽多一次覺得上佢皆幾需供年夜的

囡囡洗完腳返黎再溫馨多一陣便德律風响,抄左牌以後話下次黎再間接call佢,那個我固然知喇,愚女

出到年夜廳按左個足便走人,話道換衣時有段小插直,有位ching又係完事換衫,聽佢同locker仔講,話條女好唔掂,該當完過後出左去好耐皆唔睹返黎,佢話等左好耐冇等佢返黎本人走左,顛末囡囡房至睹到佢正念返房,曆程係面便冇問喇,隻係聽到佢問locker仔,叫佢去前臺check下佢幾面上鐘,我聽到恰似係1755,而其時我換衫既時分恰似係7面前咁高低,locker仔便叫佢出前臺贊揚,我實係好念問下佢咩no.

埋單388,減左30按足小費,下次有時機試下其他比力下

古次又影左d相, 年夜傢浏覽下佢對家....固然唔係渾....
但係水車站睹到一個勁脆挻,忍唔住影左佢......

[ 本帖最初由 takeoto 於 2012-4-29 15:57 編纂 ]

王俊杰2017 發表於 2024-6-26 15:49:07

不錯,支持下樓主

123457191 發表於 2024-9-1 09:06:52

不錯不錯,很好哦

南黑天家 發表於 2024-9-14 14:11:21

路過,學習下
頁: [1]
查看完整版本: 再戰銀海 竟然買大送細