coiechan 發表於 2023-1-20 12:55:00

維雅22

維俗22

同個fd食完早飯,又上維俗,貪佢有中泰式收,輪牌22,中女有肉天,奇迹線好少,濃粧
part 1 果為食飽唔念趴住,訓糸度叫女女按腳兼吹......火,抽下火視實d女女個樣咁生心裏嘅,一問之下本來糸 ex-某場黑點狗,
part 2 年夜奶任揸任食,下路去到深井,最初刪值收炮,但係D炮彈局部隱形
我個fd食咗88,又係中女年夜波有肉天
不外維俗減咗價,前次去仲係228人仔,古主要248 (88咭)

塔米酉 發表於 2023-2-2 22:16:02

看帖廻帖是美德!:lol

更强 發表於 2023-4-18 02:48:31

謝謝樓主,共同發展

苏警暗刚 發表於 2023-9-9 04:34:00

不錯不錯,很好哦

用户5592359840 發表於 2024-4-29 21:10:36

不錯,支持下樓主
頁: [1]
查看完整版本: 維雅22