coiechan 發表於 2023-1-20 12:55:00

裝修後第一次上月凱

拆建後第一次上月凱

傢下事情比力閑每次去玩皆好沖閑,誠懇講次次年夜堂皆無坐便上房 .隻要房唔太好便無乜所謂,古次去新拆建嘅月凱(實在皆曾經拆建左成個幾兩個月係本人無去過)睇睇.

一去到梗係先換衫洗沐啦,從前換衫處所細,洗沐得幾格 ,拆建事後皆叫有改進 ,換衫位無之前咁窄,不外洗沐位有格等於無格 ,兩格之間用得兩三呎嘅牆間開,天賦不敷便實係無乜法子,不外呢度坤蒸實係有開比客用 ,唔係有D場咁用嚟放毛巾.

出到年夜堂恰似無乜出格,趕工夫,上房,一路止已往房度皆有天氈,實在幾靚 ,不外用比力淡色以是易污糟,房覺得細左但企理 ,禮拜五早人皆唔太多,電視亦OK,去睇波唔錯 ,不外上房Search唔到WiFi,無得降註.

講完處所固然要講下女女啦 .本人一背中意走肥,呢排食親最多數係B ,年夜波實係好耐已試過.睇陳述睹到件唔錯嘅,減上年夜波 ,固然預左場比力守舊,皆決議試一試.

女女!^,身下15X,身體圓裏便梗係勁啦 ,古次話明要年夜傢麻,樣唔好,起碼有D,一隻腳揸唔唒,腳感仲唔錯加.

比張side view年夜傢睇睇

成半年有多無尚呢度唔知Part1而傢面呢 ,從前皆OK娶.女女腳勢唔錯Part1無走樣 ,實係比心計心情同你按娶,能夠有D師兄以爲Part1太當真要快D去Part2加

Part2先RPP,腳勢OK啦,然後”浪”下降油推PP,返兜又卒下細佬,皆幾爽 ,玩完抺坤淨PP,返身卒細佬,腳勢熟練皆幾C服 ,卒完用毛巾放細佬上裏便開端事情.

隔衫推上嚟以為無得飛巴 .年夜即係年夜隔衫推上嚟皆覺得到佢嘅分量 ,上到嚟幫佢解又OK播 ,件衫皆好便利中門年夜開,正.

咀仔能夠碰下,車便無啦 ,年夜包任食,呢舖實係飽哂,下路本人唔太好,不外摸下無成績,降空使命完成返噴鼻港.

總結:園地唔錯,能夠歐洲國傢盃其間去睇波,女女圓裏,樣唔好,啱哂匈仆人士.

陈陈430 發表於 2023-7-18 12:47:14

不錯不錯,樓主您辛苦了。。。

123457210 發表於 2023-7-19 15:12:45

有競爭才有進步嘛

我要去2018 發表於 2024-2-14 13:11:23

支持new161

宿命958 發表於 2024-6-28 05:59:27

LZ真是人才

弄乐诟 發表於 2024-8-14 03:04:59

LZ真是人才
頁: [1]
查看完整版本: 裝修後第一次上月凱