coiechan 發表於 2023-1-20 12:55:00

第一次上左驚棚

第一次上左驚棚

有位本人間中有聯系既女女,支山一排忽然支到短訊 話重投效勞業,叫上去恭維 ,去便去啦返正呢間已去過。
唔便足係第一個印象, 查輿圖卒之搵到天下鐵湖貝站出心止幾分鐘便到。
旅店園地圓年夜同埋企理不外D房便實係比力舊 。
一排無睹肥,左小小不外我鍾意 ,誠懇講女女既樣貌同體態係我既至愛。
能夠間中有聯系既閉係,上到去有D睹伴侶既覺得,皆係吹火問遠況,佢話要做效勞既時分我皆唔太天然。
女女一背效勞一般,亦無刪值上去皆係果為恭維 。小我私家以爲佢唔啱做呢止,傢下復出實係以爲有D惋惜 。期望佢能夠改動下心態做好D做夠支山。
唔上唔知本來呢度正價299 司理挨我9合皆要270,前臺有虐待券攞,下次220便OK.

[ 本帖最初由 Tonyja 於 2012-5-26 01:57 編纂 ]

咑啲呿迗嘡迗qc 發表於 2023-3-2 20:35:06

真是 收益 匪淺

睿智奔腾小马 發表於 2023-4-16 10:50:58

我是來刷分的,嘿嘿

无人岛屿颈 發表於 2024-5-26 11:23:47

相儅不錯,感謝無私分享精神!
頁: [1]
查看完整版本: 第一次上左驚棚