coiechan 發表於 2023-1-20 12:55:00

形軍咳到聲 (已跟進)

形軍咳到聲 (已跟進)

輪牌, 中女c師feel , 樣麻麻, 平常食開相頭, 轉下效勞型啦
past 1 幾好 有8分
past2 遨遊 食蛋, 保陳爆,乜皆做特 皆唔係10分, 曲頭應戰冇限分

但係技c成日吐心火, 主要聲, 好嚇人

重挨瞭兩個乞嗤, 第一次噴到我個足, 第兩家去到佢皆唔轉開, 挨屢次, 我隻足中, 皆唔係細佬有冇中招

埋單時司理話88卡已無做合喎

ps:便此事已立即做出跟進,取場賣力人及司理瞭解過,場內司理隻有一位,譬行並沒有背任何客人講過coupon或88卡不克不及利用!前臺早夜班前臺亦然。

懇請師兄能否胪陳邊位司理或中型表面,日期及技師以再做跟進

Ps 樓主回答正在#9

ps:已跟進於#16

36号1 發表於 2023-7-16 15:26:40

不錯不錯,很好哦

去火星三小时自 發表於 2023-9-9 01:09:09

小手一抖,積分到手!

平衡才能持久 發表於 2023-9-29 10:37:35

路過,學習下

123457067 發表於 2024-5-11 12:10:39

幫幫頂頂!!

困虫斗倜 發表於 2024-8-28 09:39:52

沒看完~~~~~~ 先頂,好同志
頁: [1]
查看完整版本: 形軍咳到聲 (已跟進)